Özellikler

Alobulut sanal santral özellikleri

çağrı transferi (call transfer) ; Dahili numaranıza gelen bir çağrıyı başka bir dahili yada harici bir numaraya aktarabilirsiniz.

çağrı toplama (call pickup) ;  Bir dahili telefona gelen çağrıyı başka bir dahili abone basitçe kendi telefonundan cevaplayabilir.

çağrı engelleme (call block) ; Dışardan gelen çağrılarda istenmeyen numaralar engellenebilir.

çağrı raporlama ; Dahili abonelerin detayları arama raporlarını ve ses kayıt raporlarını alabilirsiniz.

çağrı yönlendirme (call forward) ; Dahili numaralarınızı basitçe başka bir dahili , harici yada sesli postanıza yönlendirebilirsiniz.

çağrı bekletme (call waiting) ; Dahili hattınıza gelen çağrılarınızı bekletebilirsiniz.

çağrı grupları (hunt) ; Dışardan gelen çağrılarınız için dahililer arasında gruplar veya departmanlar oluşturarak yönlendirmeler yapabilirsiniz.

bekletmede müzik ; Çağrı bekletme yaptığınız da bir müzik dinletebilirsiniz.

ses kayıt (call recording) ; Dahili abonelerinizin ses kayıtlarını tutabilirsiniz.

konferans ; Dahili ve harici numaralar ile konferanslar yapabilirsiniz.

çağrı merkezi (call center) ; Profesyonel çağrı merkezi oluşturabilirsiniz.

çağrı araya girme (barge-in) ; Yetki verdiğiniz kişiler (supervisor vb) dahili yada harici görüşmelerin arasına girerek canlı dinlemeler yapabilirler.

rahatsız edilmeme (DND) ; Dahili telefonunuzdan tuşlayacağınız bir kod ile telefonunuza çağrı gelişini istediğiniz süre boyunca engelleyebilirsiniz.

robot operatör ( IVR) ; Gelişmiş robot operatör özellikileri ile menü ve alt menüler oluşturarak dallandırmalar yapabilir, tek tuş yönlendirmeleri ile arayan kişileri doğru yerlere kolayca ulaştırabilirsiniz.

sesli posta (voice mail) ; Dahili abonelerin yerinde olmadıkların da sizi arayanlar sesli mesaj bırakmalarını isteyebilirsiniz.